Κυριακή 6 Οκτώβριος 2024, 12:43
Ξένη Μουσική

Justin Bieber: Πληρώθηκε 10 εκατ. δολάρια για να τραγουδήσει στον γάμο του γιου του πλουσιότερου ανθρώπου στην Ασία

 

Ο Justin Bieber κέρδισε μία περιουσία μέσα σε ένα βράδυ.

Ο Justin Bieber φέρεται να πληρώθηκε το αστρονομικό ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων για να τραγουδήσει στο πάρτι πριν τον γάμο του γιου του πιο πλούσιου ανθρώπου στην Ασία.

Ο Ινδός επιχειρηματίας Mukesh Ambani, πρόεδρος της εταιρείας Reliance Industries, έχει εκτιμώμενη καθαρή περιουσία που ξεπερνά τα 120 δισεκατομμύρια δολάρια και επέλεξε να ξοδέψει ένα μέρος αυτών των χρημάτων σε έναν πολυτελή εορτασμό για τον γάμο του γιου του Anant με τη Radhika Merchant.

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο Jio World Convention Centre στη Βομβάη της Ινδίας, όπου ο Justin Bieber τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως τα «Baby», «Sorry» και «What Do You Mean?».

 

Ο Justin Bieber, ο οποίος έχει εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 300 εκατομμυρίων δολαρίων, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από τησυναυλία, συμπεριλαμβανομένης και μίας φωτογραφίας με τους μελλονύμφους.

Ο 30χρονος τραγουδιστής χαμογελούσε στα παρασκήνια φορώντας ένα λευκό αμάνικο μπλουζάκι και φαρδύ μαύρο παντελόνι και ένα καπέλο του μπέιζμπολ ανάποδα καθώς πόζαρε με τον Anant Ambani και τη Radhika Merchant και με τους αγαπημένους τους.

Σε ένα σημείο της εμφάνισής του, ο Justin Bieber έδωσε το μικρόφωνό του σε έναν από τους καλεσμένους που βρισκόταν στην πρώτη σειρά, τον Orhan Awatramani, ο οποίος χόρευε ενώ τραγουδούσε μαζί του το «Where Are Ü Now» (2015).

Ο Justin Bieber έδωσε επίσης μία γεύση από το σύντομο ταξίδι του στην Ινδία με αρκετές δημοσιεύσεις στο Instagram στις οποίες απολαμβάνει μία βόλτα με λιμουζίνα προς τον χώρο της εκδήλωσης και χαλαρώνει στη σουίτα του ξενοδοχείου του.

 

Λίγο μετά την εμφάνισή του στο πάρτι, ο Καναδός τραγουδιστής επέστρεψε στην Αμερική και στη σύζυγό του, Hailey Bieber, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο παιδί του.

Ο πατέρας του Anant Ambani, Mukesh Ambani, είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στην Ασία, με καθαρή περιουσία ύψους 123,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Forbes.

Η οικογένεια ετοιμάζεται εδώ και μήνες για τον γάμο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στιε 12 Ιουλίου.

Τον Μάρτιο, η Rihanna πληρώθηκε 6 εκατομμύρια δολάρια για να τραγουδήσει για το ζευγάρι σε μία άλλη εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν και οι δισεκατομμυριούχοι Bill Gates και Mark Zuckerberg.

Τον Μάιο, η οικογένεια Ambani προσκάλεσαν τους συγγενείς της σε μία τριήμερη κρουαζιέρα από την Ιταλία στη Γαλλία, κατά τη διάρκεια της οποίας απόλαυσαν ζωντανές εμφανίσεις από την Katy Perry, τον Pitbull και τον David Guetta.

 

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News