Κυριακή 6 Οκτώβριος 2024, 1:01
Ξένη Μουσική

Η Taylor Swift συγχαίρει τη Sabrina Carpenter για την επιτυχία της: «Μακάρι να συνεχιστεί για πάντα»

Η Sabrina Carpenter έχει βρει στο πρόσωπο της Taylor Swift μία πιστή υποστηρίκτρια.

Η Taylor Swift απολαμβάνει φανερά να βλέπει την καριέρα της Sabrina Carpenter να απογειώνεται.

Η 34χρονη αστέρας της pop έσπευσε να συγχαρεί τη Sabrina Carpenter, η οποία τη συνόδευσε στις συναυλίες της περιοδείας της «The Eras Tour» σε Λατινική Αμερική, Ασία και Αυστραλία, για την επιτυχία της αυτή τη σεζόν – μία περίοδο που η ίδια χαρακτήρισε εύστοχα ως «το καλοκαίρι της Sabrina».

Η Sabrina Carpenter ευχαρίστησε σε μία ανάρτησή της στο Instagram τους θαυμαστές της που εξάντλησαν τα εισιτήρια για την επερχόμενη περιοδεία της «Short n’ Sweet»,

 

«Ανυπομονώ να σας δω στον δρόμο», έγραψε στη λεζάντα η 25χρονη τραγουδίστρια, σημειώνοντας επίσης ότι το επιτυχημένο τραγούδι της «Espresso» έφτασε στο Νο. 1 στα pop ραδιόφωνα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Taylor Swift απάντησε με ενθουσιασμό, γράφοντας με κεφαλαία γράμματα σε ένα σχόλια: «Το καλοκαίρι της Sabrina και είθε να συνεχιστεί για πάντα»

Η Sabrina Carpenter συμπεριέλαβε επίσης στην ανάρτησή της ένα βίντεο όπου η κοινής φίλη τους Ice Spice ανακηρύσσει το «Espresso» ως το τραγούδι του καλοκαιριού στο περιθώριο των BET Awards 2024 νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Δε νομίζω ότι έχουμε άλλη επιλογή», είπε χαριτολογώντας η ράπερ στο κόκκινο χαλί των βραβείων. «Είναι το “Espresso”».

 

Το φετινό καλοκαίρι ανήκει αναμφίβολα στη Sabrina Carpenter.

Εκτός από το «Espresso» η ανερχόμενη pop star κυριαρχεί στις ψηφιακές πλατφόρμες και τα charts και με το «Please Please Please», το οποίο έγινε το πρώτο της τραγούδι που κατέκτησε το Νο. 1 του Billboard Hot 100, μετά από μία δεκαετία και πλέον παρουσίας στη μουσική βιομηχανία.

«Είμαι απίστευτα ευγνώμων, οπότε σίγουρα θα θυμάμαι αυτή την ημέρα για πάντα! Σας ευχαριστώ όλους όσους ακούσατε και κάνατε αυτές τις κυκλοφορίες τόσο διασκεδαστικές. Περισσότερα έρχονται σύντομα», σχολίασε η τραγουδίστρια όταν το «Please Please Please» ανέβηκε στην κορυφή.

Τόσο το «Espresso» όσο και το «Please Please Please» θα περιλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ της Sabrina Carpenter με τίτλο «Short n’ Sweet» που θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου.

Η εκρηκτική άνοδος της Sabrina Carpenter πιθανότατα ενισχύθηκε από τη συμμετοχή της στην περιοδείας «The Eras Tour» της Taylor Swift, κατά τη διάρκεια της οποίας κέρδισε τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο με ένα πρόγραμμα γεμάτο με τραγούδια από το άλμπουμ της «Emails I Can’t Send» του 2022, όπως το «Nonsense» και το «Feather».

 

Αφού ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στην περιοδεία, η Sabrina Carpenter εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την Taylor Swift.

«Νιώθω τόσο τυχερή που γίνομαι μάρτυρας της μαγείας που είσαι εσύ και αυτή η περιοδεία», έγραψε τότε στο Instagram.

«Πραγματικά δεν υπάρχει άλλη σαν εσένα και δεν θα υπάρξει ποτέ! Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά και θα εκτιμώ αυτή την εποχή της taybrina (και όλες τις εποχές) μέχρι το τέλος του χρόνου», συνέχισε.

Η Taylor Swift έχει αποδειχθεί ακλόνητη υποστηρίκτρια της Sabrina Carpenter, μιας από τις ταχύτερα ανερχόμενες pop stars της μουσικής βιομηχανίας και η φιλία και ο θαυμασμός μεταξύ τους είναι εμφανείς.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News