Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 10:27
Ξένη Μουσική

Ο Justin Bieber θα τραγουδήσει στον γάμο Ινδού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.

Ο Justin Bieber βρίσκεται ήδη στην Ινδία.

Ο Justin Bieber θα τραγουδήσει στον γάμο του γιου ενός Ινδού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Παρασκευή 5 Ιουλίου τον 30χρονο τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της άφιξής του στη Βομβάη της Ινδίας, ενόψει της φημολογούμενης εμφάνισής του στον γάμο του δισεκατομμυριούχου Anant Ambani.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες, ο Justin Bieber ήταν περιτριγυρισμένος από άνδρες ασφαλείας και φορούσε ένα ροζ φούτερ και ένα κόκκινο ψάθινο καπέλο.

 

Ο 29χρονος Anant Ambani, ο μικρότερος γιος του επιχειρηματία Mukesh Ambani, πρόκειται να παντρευτεί την επίσης 29χρονη Radhika Merchant – την κόρη του πλούσιου επιχειρηματία Viren Merchant.

Ο 67χρονος Mukesh Ambani είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Reliance Industries, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, του λιανικού εμπορίου και των τηλεπικοινωνιών.

Το Forbes αναφέρει ότι η εκτιμώμενη καθαρή περιουσία του ανέρχεται σε 116 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το CNN, ο πολυτελής γάμος θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου στην 27όροφη κατοικία των γονιών του Anant Ambani στο Jio World Convention Centre, το οποίο έχει χωρητικότητα για πάνω από 16.000 επισκέπτες και ανήκει στην οικογένειά του.

 

Οι εορτασμοί για τον γάμο του Anant Ambani και της Radhika Merchant ξεκίνησαν τον Μάρτιο με ένα λαμπερό τριήμερο πάρτι στο Γκουτζαράτ, όπου τραγούδησε ζωντανά η Rihanna.

Καλεσμένοι στις εκδηλώσεις ήταν ο Mark Zuckerberg, η Ivanka Trump, η Hillary Clinton, ο Bill Gates, καθώς ο σύντροφος της Rihanna, ο ράπερ A$AP Rocky.

Η Rihanna τραγούδησε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της πολλές από τις επιτυχίες της, όπως τα «Work», «All Of The Lights», «Bitch Better Have My Money» και «We Found Love».

Η οικογένεια Ambani είχε γιορτάσει το 2018 τον γάμο της αδερφής του Anant, Isha, με τον σύζυγό της Anand Piramal μία φαντασμαγορική τελετή που φέρεται να κόστισε 100 εκατομμύρια δολάρια και περιλάμβανε μία εμφάνιση από την Beyoncé.

Σύμφωνα με το GQ, το 2019 πραγματοποιήθηκε στο St. Moritz της Ελβετίας το πάρτι για τον επερχόμενο τότε γάμο του αδερφού του Anant, Akash Ambani, στο οποίο εμφανίστηκαν ο Chris Martin των Coldplay και οι The Chainsmokers.

 

Αν και ιδιωτική, αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη εμφάνιση του Justin Bieber μετά από δύο χρόνια.

Ο Καναδός τραγουδιστής είχε ακυρώσει στις αρχές του Σεπτεμβρίου το υπόλοιπο της περιοδείας του «Justice World Tour» εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την υγεία του από το Σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο του προκάλεσε μερική παράλυση προσώπου.

Ο Justin Bieber παραμένει μακριά από τα φώτα από τη δημοσιότητας σε μεγάλο βαθμό ενώ παράλληλα περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύζυγό του Hailey Bieber.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News