Σάββατο 20 Απρίλιος 2024, 15:55
Auto-Moto

20 νέα Audi τα επόμενα δύο χρόνια

Μπορεί ο αριθμός των 20 νέων μοντέλων που σκοπεύει να λανσάρει η Audi στις αγορές έως το 2025 να φαντάζει μεγάλος, ωστόσο, ο Markus Duesmann, έσπευσε να δηλώσει ότι είναι πέρα για πέρα εφικτός! 

Η Audi λοιπόν θα παρουσιάσει σε λιγότερο από δυο χρόνια 20 νέα μοντέλα, το μεγαλύτερο αριθμό νέων αυτοκινήτων που έχει λανσάρει ποτέ η γερμανική φίρμα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. 

Audi

Ο Markus Duesmann βέβαια, δεν αποκάλυψε εάν αυτές οι νέες προτάσεις θα είναι… «brand new» ή θα περιλαμβάνονται σε αυτόν τον αριθμό και οι όποιες ανανεωμένες εκδόσεις από την υπάρχουσα γκάμα της Audi. 

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι περισσότερα από τα μισά νέα μοντέλα που καταφθάνουν… θα είναι ηλεκτρικά. Η αρχή θα γίνει, όπως ο ίδιος ο Duesmann έκανε γνωστό, με ένα νέο EV το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το Q4 E-Tron. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το εν λόγω ηλεκτρικό μοντέλο, θα είναι crossover και θα αντικαταστήσει στη γκάμα της Audi, το A3. 

Audi

Στόχος των Γερμανών είναι ξεκάθαρα έως τα τέλη της δεκαετίας να διαθέτουν τουλάχιστον ένα ηλεκτρικό μοντέλο σε κάθε κατηγορία οχημάτων, με τα πρωτότυπα GrandSphere (η επόμενη γενιά A8 θα δανειστεί πολλά στοιχεία από το σχεδιασμό του), UrbanSphere και Activesphere, να μεταφέρουν πλήθος από τις σχεδιαστικές και τεχνολογικές τους εφαρμογές στα μελλοντικά, Sedan, Crossover, Minivan και Coupe ηλεκτρικά της φίρμας. 


πηγή: drive.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News